Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray ile Kadıköyde'de karşılaştı. Kadıköy'de oynanan derbi sarı-kırmızılıların 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.
Derbi sonrası yöneticilerle bir araya gelen Fenerbahçe başkanı Ali Koç’un Takvim'in haberine göre mağlubiyet nedeniyle çok sinirli olduğu ve bu yenilginin faturasını sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Erol Bulut'a kestiği belirtiliyor.
Haberin devamında başkan Ali Koç'un sahaya çıkan ilk 11, oyun planı ve ikinci yarıdaki yapılan hamleler nedeniyle Erol Bulut'u sert şekilde eleştirdiği iddia edildi.
Son haftaların formda ismi Mame Thiam'ın karşılaşmada forma giymemesinin de Fenerbahçe başkanı Ali Koç tarafından sert eleştiri aldığı ifade edildi.
Yönetimin, Emre Belözoğlu aracılığıyla kısa süre içinde Erol Bulut'a uyarılarda bulunacağı ifade ediliyor.
Ali Koç ve yöneticilerin özellikle defansif ağırlıklı futbol tarzından rahatsız olduğu gelen bilgiler arasında.
HABERE YORUM KAT